Nieuws Limburg Lotus Clean wordt opgesopt door Itzu

Lotus Clean wordt opgesopt door Itzu

Lotus Clean wordt opgesopt door Itzu

Eric Fisette en Linda Theunis, eigenaars van Lotus Clean in Heusden-Zolder, hebben hun bedrijf verkocht aan Itzu Home. Dezelfde overnemers hebben ook in Luik een acquisitie gedaan, samen goed voor zo’n 100 nieuwe personeelsleden. Net evenveel als er vacatures openstaan bij Itzu Home…

Met de overname van Lotus Clean in Heusden-Zolder versterkt Itzu Home zijn verankering in de thuisprovincie Limburg. De eigenaars van Lotus Clean, het echtpaar Fissette-Theunis, vonden de groep van Luc Lormans, Louis Kemps en Koen Janssen een waardige overnemer met dezelfde mens- en klantgerichte waarden. Het laat hen toe om te gaan genieten van een welverdiend pensioen.

De overname houdt in dat Itzu Home een 50-tal nieuwe collega’s mag verwelkomen. Dat zijn er evenveel als bij de overname van AZ Propre, een dienstenchequebedrijf uit Hannuit. Dat brengt het aantal huishoudhulpen bij Itzu Home op bijna 1.000.

“Onze doelstelling bestaat erin het jaar 2021 af te sluiten met een omzet van 20 miljoen euro”, zegt COO van Itzu Home, Simon Machkour. “Dit stemt overeen met een groei van 66% ten vergelijking met 2020. Dat is echter geen eindpunt. We willen groeien naar een volledige landelijke dekking. De moeilijkheid daarbij is extra mensen te vinden. Momenteel hebben we een honderdtal vacatures voor huishoudhulpen die moeilijk ingevuld geraken.”

HR-manager Joline Derwael vult aan: “We vinden het erg belangrijk dat onze huishoudhulpen zich gewaardeerd voelen en met plezier naar het werk gaan. Zo proberen we in onze sector toch het verschil te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.