Nieuws Limburg Luxe-appartement volledig Made in Limburg

Luxe-appartement volledig Made in Limburg

Luxe-appartement volledig Made in Limburg

In het project Zuidzicht aan de Hasseltse Kanaalkom hebben tal van Limburgse aannemers de krachten gebundeld om een spectaculair modelappartement te maken. In elk van hun disciplines willen ze tonen wat momenteel de hoogste standaarden zijn. Het resultaat is een sterk staaltje vakwerk ‘Made in Limburg’. De initiatiefnemers zijn Raf Lijnen van Studio Lijnen & Partners en Danny Werckx van EL Systems. “We werken allemaal regelmatig mee aan prestigieuze projecten in de grootsteden en het buitenland,” zegt Raf Lijnen. “Als we elkaar tegenkomen staan we versteld van de knappe referenties die iedereen kan voorleggen. Vandaar het idee om eens de krachten te bundelen en de buitenwereld te tonen wat al deze Limburgse bedrijven in hun mars hebben. We zijn er immers van overtuigd dat er ook heel wat potentiële klanten in deze regio zijn die niet liever willen dan met lokale partners in zee te gaan. In dit modelappartement krijgen ze meteen het allerbeste voorgeschoteld.”

(Foto: Kurt Vandeweerdt)

(Foto: Kurt Vandeweerdt)

Dit weekend is er een opendeurdag. Meer dan 700 kijklustigen hebben zich al geregistreerd. “De belangstelling is overweldigend,” zegt Danny Werckx, die een vernuftig domotica-systeem geïnstalleerd heeft, waarmee via diverse schermen (waaronder 2 iPads in de slaapkamers) alle functies kunnen bediend worden, zoals verwarming, muziek, ventilatie, camerabewaking, enzvoort. Raf Lijnen zorgde voor het ontwerp en de uitvoering van het maatmeubilair. Andere partners zijn onder meer: Alelek (elektriciteit en verlichting), Kerremans (sanitair), B-Cool (airco), Gavra en VE Vloerwerken (vloeren), Celis (natuursteen), Kerrmans (sanitair), Dome Déco (interieuraankleding), Art & Advice (kunstwerken), De Roos Interieur (gordijnen), Willy Reynders (terrasarchitectuur en tuinmeubilair), Di Legno (parket), IMA (metaalwerken), Berghoff Belgium (keukengerei) en Leliaert (gyproc).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.