Nieuws Limburg M&AD tekent groot contract met Nationale Loterij

M&AD tekent groot contract met Nationale Loterij

M&AD tekent groot contract met Nationale Loterij

M&AD uit Genk, leverancier van allerhande promomateriaal, heeft een lucratief 4-jaren contract binnengehaald bij de Nationale Loterij. Het bedrijf van Danny Weckx haalt daarmee naast o.a. de Europese Commissie, de VRT of Studio 100 een nieuwe vette vis binnen. Voor de Nationale Loterij gaat M&AD promotiematerialen uitdenken, ontwerpen, selecteren, produceren en leveren. Daarbij worden alle visuele reclamedragers op 1 lijn gezet. Ook andere kanalen, zoals het web en social media worden bij de campagnes ingezet.

M&AD kreeg zopas nog meer goed nieuws: de Genkenaren mogen voor Studio 100 de figuur Maja de Bij in Polen gaan lanceren, en werd aangezocht om in België, Duitsland en Polen (waar het bedrijf eigen vestigingen heeft) grootschalige spaaracties op te zetten bij supermarktketens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.