Nieuws Limburg Mooi order voor snelgroeiend designbureau

Mooi order voor snelgroeiend designbureau

Mooi order voor snelgroeiend designbureau

Het Hasseltse designbureau Next Issue heeft de opdracht binnengehaald voor de inrichting van de gloednieuwe showroom van Roland DG Benelux in Geel. Deze vestiging langs de E313 is hét paradepaardje van de Japanse multinational. “Dit order was dan ook een een huzarenstuk,” aldus bedenker David Rouma, die samen met Guido Evens en Yves Deploige het bureau leidt. “Het totaalconcept moest potentiële klanten inspireren, de huisstijl van Roland respecteren én voldoende flexibel zijn om snel in te spelen op nieuwe evoluties. Daarom kozen we voor houten frames waarbinnen we diverse ‘moods’ hebben ingericht. Die zijn vlot aanpasbaar in functie van thema’s, nieuwe producten of algemene campagnes.”

showroom Roland Next IssueKlant en leverancier hebben overigens goed samengewerkt voor de aankleding van de toonzaal. Yves Deploige: “Elke sticker die je op de diverse objecten vindt, is vormgegeven door ons creatief team en daarna uit een Roland-machine gerold. Logisch, want zij zijn gekend als pionier in grootformaatprinters met snijfunctie.”

Een order van dit kaliber kenmerkt de opmars van Next Issue. “We profileren ons liever als designbureau dan reclamebureau,” zegt Guido Evens. “We zijn op 4 jaar uitgegroeid tot een team van 9 creatieve mensen, ieder met zijn eigen specialiteit. Dat uit zich in een brede waaier van activiteiten die verder gaan dan de diensten van een traditioneel reclamebureau, zoals technische opdrachten, productontwikkeling of 3D-visualisaties.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.