Netwerken achter het stuur bij Groep Jam

Groep Jam, de Limburgse concessiehouder van Mercedes-Benz, heeft zopas een uniek evenement voor ondernemers georganiseerd. In de vestiging van Dilsen-Stokkem (één van de vier in Limburg) werden belevingsritten met luxewagens aangeboden, waarbij de aanwezigen telkens van co-piloot konden wisselen. Het aangename aan het nuttige koppelen, heet zoiets (zie video hieronder).

De deelnemers, allemaal zakenrelaties van Made in Limburg, bezochten eerst het bedrijf 'achter de schermen'. Zowel de toonzaal, het atelier als de magazijnen werden deskundig onder de loep genomen. Daarna was het tijd voor actie: een lange stoet van luxewagens werd op de weg aan een kwaliteitscontrole onderworpen. De gasten kropen zelf achter het stuur en wisselden intussen zakelijke ideeën uit met hun co-piloten. Om de 10 minuten werd er geruild van wagen en van partner. Een gesmaakt lunchbuffet vormde het sluitstuk van deze unieke netwerkformule bij Groep Jam.

Wil u trouwens zelf een belevingsrit maken met een stijlvolle Mercedes? Stuur dan gewoon een e-mailtje naar hasselt@groepjam.be. Veel rijplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=WZyOOpZfJfc&t=2s

Groep Jam is de officiƫle dealer van Mercedes-Benz en Smart met locaties in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.