Nieuws Limburg Nieuwe directeur aangesteld bij Groep Casters (Genk)

Nieuwe directeur aangesteld bij Groep Casters (Genk)

Nieuwe directeur aangesteld bij Groep Casters (Genk)

Groep Casters, het Genkse aannemingsbedrijf van Bart Casters, heeft afgelopen boekjaar de omzet zien stijgen met 11% tot ongeveer 17 miljoen euro. “Een hele prestatie vinden wij, aangezien de markt verder krimpt,” aldus Casters. “Ondertussen hebben we ook het investeringsprogramma afgerond dat we 2,5 jaar geleden zijn gestart en in totaal zo’n 8 miljoen euro heeft gekost.” Zodoende staan er nieuwe investeringen op stapel. “We kochten een bijkomende machine voor de afdeling Glijbouw en bij Casters Milieu worden binnenkort nieuwe investeringen opgestart in het top- en recyclagegebeuren.”

Groep Casters heeft de tijd genomen om ook de interne structuur aan te passen aan de groei. Vandaar dat CEO Bart Casters onder meer een Algemeen Directeur heeft aangesteld. De keuze is gevallen op Koen Raes, die overstapt van ING. Hij moet zorgen voor consolidatie binnen de groep.

Al deze facetten doen Bart Casters besluiten dat de toekomst rooskleurig oogt. “Het orderboek voor 2013 is alvast flink gevuld,” besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.