Nieuws Limburg Nieuwe naam, verhuizing en uitbreiding voor General

Nieuwe naam, verhuizing en uitbreiding voor General

Nieuwe naam, verhuizing en uitbreiding voor General

General Climatisation Concepts uit Hasselt heet voortaan Deltha en breidt meteen ook zijn diensten uit. “De vlag dekte de lading niet meer,” verklaart zaakvoerder Jan De Schepper. “We beperken ons al lang niet meer tot klimatisatie. Zo zijn we ook actief in het ontwerpen, bouwen en inregelen van volledige technische installaties voor projecten, van elektriciteit tot het bouwen van cleanrooms en industriële keukens. Een forse uitbreiding van het aanbod.” Door de sterke groei moest het bedrijf ook recent verhuizen naar een grotere locatie op het bedrijventerrein in Diepenbeek.

jan de schepperDe nieuwe naam verwijst naar de Griekse letter delta, die staat voor verandering. “We willen dan ook verandering creëren in de omgeving waarin mensen leven en werken,” aldus nog Jan De Schepper. Deltha is voortaan verdeeld in 3 gespecialiseerde afdelingen: Deltha Engineering verzorgt het studiewerk, Deltha Installation staat in voor het bouwen van de installaties en Deltha Maintenance voor het onderhoud, het inregelen of de renovatie van de installaties.

Het bedrijf, opgericht in 2013, mag intussen enkele spraakmakende referenties voorleggen. Zo wordt momenteel het nieuwe hoofdkwartier van ABVV – BBTK aan het Rouppeplein in Brussel volledig volgens de aanpak van Deltha gerealiseerd. Daarnaast optimaliseert het team momenteel de labo-installaties bij Janssen Pharmaceutica en worden alle technische installaties in de Koningin Elisabethzaal door Deltha gecoördineerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.