Nieuws Limburg Nieuwe topmanager voor Groep Delorge

Nieuwe topmanager voor Groep Delorge

Nieuwe topmanager voor Groep Delorge

De Limburgse autogroep Delorge, verdeler van de merken Audi, Volkswagen en Skoda op diverse locaties in de provincie, heeft een nieuwe manager aangesteld. Tom Lambert, die zijn strepen verdiende bij onder meer Kinepolis en AS Adventure, zal over enkele maanden het operationele gedeelte van Delorge aansturen.

“Met nu 170 medewerkers is ons bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid,” vertelt Peter Guelinckx, zaakvoerder en eigenaar van Groep Delorge. “En we zitten nog lang niet aan ons eindpunt. Het is onze ambitie om tegen 2020 de omzet en het aantal verkochte voertuigen te verdubbelen. In Lommel komt er een totaal nieuwe site voor zowel Volkswagen, Audi als Skoda. Maar ook in de manier waarop we gaan werken, staan we voor grote uitdagingen. Zowel wij als invoerder D’ Ieteren hebben een grote expansie- en vernieuwingsdrang. Het enige doel daarbij is de beleving voor de klant te maximaliseren.” En dat alles kan Guelinckx niet alleen. “Zelf ben ik meer ondernemer dan manager,” zegt hij. “We gaan ons niet blindelings in avonturen storten, maar heel even de tijd nemen om een gedegen structuur op poten te zetten die de ambities kan waarmaken. In dat plaatje past de aanwerving van Tom Lambert.”

DSC_0484Autofreak
Tom Lambert is een Limburger (afkomstig uit Opglabbeek, gestudeerd aan de UHasselt en gehuisvest in Heusden-Zolder) met een brede managementervaring. “Ik ben gestart bij Kinepolis, waar ik onder meer General Manager was,” vertelt hij. “Nadien ben ik commercieel directeur geworden bij AS Adventure, tot de keten enkele maanden geleden werd verkocht. De stap naar Groep Delorge is een beetje thuiskomen. Niet alleen terug naar de Limburgse roots, maar ook naar een sector waar ik erg veel affiniteit mee heb. Ik ben een beetje een autofreak, mag ik wel zeggen…” Lambert gaat zich de eerste maanden verder verdiepen als Brand Manager Audi. “Het is de bedoeling dat ik vervolgens de hele operationele leiding van de groep in handen neem”, zegt hij. “Dit zal telkens in heel nauw overleg met Peter gebeuren, met wie ik dezelfde ambitie, visie, normen en waarden op het ondernemerschap deel. Ik sta in iedere geval te popelen om samen met het hele team, deze fantastische uitdaging aan te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.