Nieuws Limburg Overdag zwembad, ’s avonds dansvloer

Overdag zwembad, ’s avonds dansvloer

Overdag zwembad, ’s avonds dansvloer

Groep Ceyssens uit Heusden-Zolder heeft een nieuw product ontwikkeld om indruk te maken… Cfloor is een beweegbare vloer van een zwembad, die naar boven kan gehaald worden zodat er desgewenst een ruimte ontstaat om te dansen of te fitnessen.

Ceyssens is overal ter wereld gekend als leverancier van bouwtoepassingen voor exclusieve woonprojecten. Tal van vedetten bestelden hun speciale ramen, schuifdeuren, koepels en andere blikvangers in Heusden-Zolder. Het bedrijf van Dirk Ceyssens heeft nu een nieuwe toepassing klaar, die vast en zeker door wereldvermaarde architecten zal voorgeschreven worden.

“We mogen gerust stellen dat Cfloor een revelatie is in de wereld van binnen- en buitenzwembaden”, zegt Dirk Ceyssens. “Het product is het resultaat van jarenlang dromen, durven en vooral: doen. We wilden tot een oplossing komen die zowel esthethisch als functioneel is, en daar zijn we -denk ik- goed in geslaagd.”

De beweegbare vloer van het zwembad kan ingesteld worden op iedere diepte, zodat bijvoorbeeld kinderen zich in alle veiligheid kunnen vermaken. In de bovenste stand komt de vloer gelijk met de rand, zodat er een grote bruikbare oppervlakte ontstaat. “De hele constructie sluit naadloos aan, zodat je mooi afgewerkt vlak krijgt”, stelt Ceyssens, die er als verkoopargumenten aan toevoegt dat de bodem 100% recycleerbaar is en slechts één onderhoudsbeurt per jaar vergt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.