Nieuws Limburg Partena hergroepeert in Hasselts megakantoor

Partena hergroepeert in Hasselts megakantoor

Partena hergroepeert in Hasselts megakantoor

Volledig in de lijn van de trend die grotere bedrijven hebben ingezet om hun diensten te decentraliseren en onder te brengen in provinciale hoofdkantoren, zal Partena Professional vanaf 1 juli een nieuwe vestiging van 900 m² in Hasselt inpalmen. In het Businesspark De Alverberg (Herckenrodesingel) zal Partena een aantal diensten onderbrengen die goed zijn voor 50 werkplekken, alsook een regionaal opleidingslokaal en een ondernemersloket. De bedoeling is om vanuit dit hoofdkwartier de expansieplannen voor Limburg vorm te geven.

Partena“Het is de eerste grote verhuurbeweging (kantooroppervlakte boven de 750 m²) op de Hasseltse kantorenmarkt in de laatste 12 tot 14 maanden,” zegt Willem Broux van Offico Immo, dat na bemiddeling van Wallter (Johan Tackoen), de nieuwe huurders mag verwelkomen. “Wij zijn dan uiteraard ook verheugd dat Partena Professional voor onze locatie en afwerking van onze kantoren heeft gekozen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.