Nieuws Limburg Pascal Peters is Eerste Kok van België!

Pascal Peters is Eerste Kok van België!

Pascal Peters is Eerste Kok van België!

Pascal Peters uit Maaseik, sous-chef van sterrenrestaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem, heeft de finale gewonnen van de prestigieuze wedstrijd Eerste Kok van België 2015. Het gaat om een onderscheiding die wordt uitgereikt door de gastronomische Club Prosper Montagné. Pascal Peters liet in de finale 4 andere topchefs achter zich. Ze hadden allemaal hetzelfde 3-gangenmenu moeten klaarmaken. Een jury onder leiding van niemand minder dan Peter Goossens, haalde de winnaar eruit. Deze onderscheiding is bij wet officieel erkend als meesterschapswedstrijd.

pascal peters 2“Het was enorm spannend. Op een totaal van 1.200 punten sprong Peters er maar een paar puntjes bovenuit,” aldus Yves Panneels van Club Prosper Montagné. “We hadden een uitzonderlijk hoog niveau dit jaar.” Peters studeerde aan de hotelschool van Hasselt, en werkt al sinds 2012 bij Vivendum.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.