Derde leven voor Antonio (Dai Cugini)
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
Pascal Peters uit Maaseik, sous-chef van sterrenrestaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem, heeft de finale gewonnen van de prestigieuze wedstrijd Eerste Kok van België 2015. Het gaat om een onderscheiding die wordt uitgereikt door de gastronomische Club Prosper Montagné. Pascal Peters liet in de finale 4 andere topchefs achter zich. Ze hadden allemaal hetzelfde 3-gangenmenu moeten klaarmaken. Een jury onder leiding van niemand minder dan Peter Goossens, haalde de winnaar eruit. Deze onderscheiding is bij wet officieel erkend als meesterschapswedstrijd.
“Het was enorm spannend. Op een totaal van 1.200 punten sprong Peters er maar een paar puntjes bovenuit,” aldus Yves Panneels van Club Prosper Montagné. “We hadden een uitzonderlijk hoog niveau dit jaar.” Peters studeerde aan de hotelschool van Hasselt, en werkt al sinds 2012 bij Vivendum.
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje: Lees meer
Clos St. Denis, het voormalige tweesterrenrestaurant in Kortessem, is verkocht. Na 10 jaar leegstand hebben de Kachet-groep van Nele Gommers… Lees meer
In het kader van een onderzoek naar mogelijke corruptie rond de verkoop van diverse gebouwen, heeft het parket meerdere verdachten… Lees meer
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen