Nieuws Limburg Plaatsgebrek stuurt groeibedrijf naar Dilsen

Plaatsgebrek stuurt groeibedrijf naar Dilsen

Plaatsgebrek stuurt groeibedrijf naar Dilsen

C-Light Projects, een bedrijf dat 10 jaar geleden in Oudsbergen werd opgericht door Robert Cuppens, verhuist naar een nieuwe site in Dilsen-Stokkem. “De vraag naar de led-technologie die CLP verdeelt, is zodanig gestegen dat een groter kantoor en magazijn echt nodig zijn”, aldus Cuppens.

C-Light Projects, vaak afgekort als C-LP, specialiseerde zich vanuit Oudsbergen in led-verlichting. Het bedrijf van ondernemer Robert Cuppens ging overal ter wereld op zoek naar leveranciers voor binnen- en buitenverlichting, die vervolgens op maat werd aangeboden bij Belgische bedrijven. Daarbij werden B2B-klanten geadviseerd om de overschakeling naar meer duurzame en prijsbewuste led-verlichting te maken. Een succes. C-Light Projects breidde steeds verder uit, en ging na verloop van tijd ook in eigen beheer de plaatsing en aanpassing van de bestaande installaties voor zijn rekening nemen. Ook het gamma groeide, onder meer met lichtgevende blockletters voor reclamepanelen.

“Om grotere projecten aan te kunnen, is het belangrijk dat we groeien”, aldus Robert Cuppens. “Vandaar dat een verhuizing noodzakelijk is geworden. Het bedrijf heeft een nieuwe stek gevonden aan de Bekaertlaan in Dilsen-Stokkem. Daar kunnen we beschikken over ruimte kantoren en magazijnruimte. De ideale voedingsbodem om onze opmars verder te zetten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Ardooie, Beringen
Ardooie

Gutami opent tweede vestiging

Gutami Solar, de groothandel in zonnepanelen en andere toepassingen voor slimme energie, heeft in Ardooie een tweede vestiging geopend. "Met… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.