Nieuws Limburg Podiumbouwers omgebouwd tot poetsvrouwen

Podiumbouwers omgebouwd tot poetsvrouwen

Podiumbouwers omgebouwd tot poetsvrouwen

Het Bilzerse bedrijf The Crew Factory, al decennialang een gevestigde waarde in de event-wereld, gooit noodgedwongen het roer helemaal om. Meer dan 30 personeelsleden, die normaal gezien hun dagen vullen met de op- en afbouw van podia, tenten, licht- en geluidsinstallaties, gaan nu panden ontruimen, klusjes uitvoeren en ramen poetsen op grote hoogte. “Het uitrollen van nieuwe activiteiten moet ons toelaten om onze gewaardeerde medewerkers aan boord te houden en hen een toekomstperspectief te bieden”, zegt CEO Jasper Vanacken.

The Crew Factory uit Bilzen is een vaste leverancier bij grote events, zoals zomerfestivals, zaalshows, live tv-programma’s, enzovoort. Het team combineert kracht, behendigheid en technische kennis voor het aankleden en bedienen van de infrastructuur. “Maar het hoeft geen betoog dat door de coronacrisis onze corebusiness op een zeer laag pitje staat”, zo drukt Jasper Vanacken het nog zacht uit. “We moeten dus snel schakelen om andere opdrachten binnen te halen.”

De CEO heeft een aantal nieuwe activiteiten aan het aanbod toegevoegd. “Met ons zusterbedrijf The Cleaning Factory hebben we veel ervaring en professionele materialen voor schoonmaakopdrachten. Het team van The Crew Factory kan hierbij aansluiten om bijvoorbeeld uw woning, bouwwerf of bedrijfspand op te ruimen of volledig leeg te maken. Onze mensen kunnen daarbij voor een volledige service zorgen, dus inclusief afvoer en recyclage van afval, verhuizing, poetsen en desgewenst ook klus- en verfdiensten.”

De kennis, ervaring én het materiaal van de gebrevetteerde podiumbouwers laten ook toe dat ze projecten aankunnen in de stellingbouw en in het poetsen op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen. “Flexibiliteit zit in het DNA van onze mensen. We zijn ervan overtuigd dat ze ook deze nieuwe activiteiten met dezelfde toewijding en vakmanschap tot een goed einde zullen brengen”, besluit Jasper Vanacken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.