Nieuws Limburg Prachtig paleis met paradepaardjes opent in Bilzen

Prachtig paleis met paradepaardjes opent in Bilzen

Prachtig paleis met paradepaardjes opent in Bilzen

In Bilzen opent vrijdag een gloednieuwe, ‘high end’ autozaak. Tom Barzeele van BC Cars in Hoeselt en de Genkse ondernemer Maxime Vandeput hebben elkaar gevonden voor de opstart van PB Automotive Group. “We bieden auto’s op stock aan, maar gaan evengoed op aanvraag zoeken naar de droomwagen van onze klanten”, aldus het duo.

Tom Barzeele heeft met zijn bedrijf BC Cars al heel wat jaren ervaring in de verkoop van luxevoertuigen, vooral van het merk BMW. In zijn ambitie om de zaak uit te breiden, geraakte hij aan de praat met Maxime Vandeput, die ook in de automotive sector een langgerekt trackrecord kan voorleggen. “Op die manier zijn we gegroeid naar de vorming van PB Automotive Group”, vertelt Maxime Vandeput. “Een prachtig concept dat gericht is op het aanbieden van wagens waar onze klanten al jaren van dromen…”

PB Automotive heeft zijn intrek genomen in een nieuw bedrijfspand op de kmo-zone Royerveld in Bilzen. “We beschikken er over 600 m2 showroom, met een tussenverdieping. Het laat toe om een selectie van ons aanbod in volle glorie te presenteren. Daarnaast kunnen we aan het bureau in alle rust de wensen van onze klanten bespreken.”

Het nieuwe bedrijf biedt zowel nieuwe auto’s aan als voertuigen met een beperkt aantal kilometers. “We hebben een breed netwerk om voor de inkoop de allerbeste krenten uit de pap te vissen”, stellen de ondernemers. “Dat we alleen kwaliteitsvolle voertuigen aanbieden, mag blijken uit de fabrieksgarantie die onze klanten meekrijgen.”

PB Automotive Group voert in het gamma ‘high end’ voertuigen. “Die definitie is redelijk ruim: het hangt er vanaf wat de klant als zijn droomwagen beschouwt”, aldus nog Maxime Vandeput. “Hebben we de ideale wagen in huis, dan is dat prima. Indien niet, gaan wij er met volle goesting naar op zoek. Zo voelt iedereen die hier buiten stapt zich goed, en daar doen we het voor!”

Reageer op dit bericht

Reacties

Michael M. 2023-01-27 01:30:06

Veel succes Tom !

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.