Nieuws Limburg Raedschelders opent nieuwe vestiging in Genk

Raedschelders opent nieuwe vestiging in Genk

Raedschelders opent nieuwe vestiging in Genk

Lecot-Raedschelders, de toeleverancier van bouwbenodigdheden uit Maaseik, gaat medio volgende maand een nieuwe vestiging openen in Genk (foto onderaan). Na het hoofdkantoor en de winkels in Overpelt en Lummen, is het meteen de vierde Limburgse vestiging voor de voorzitter van volleybalclub Noliko Maaseik, Mathi Raedschelders. Samen met Lecot, waarmee het bedrijf in 2008 fuseerde, bestaat de groep uit 30 filialen.

“Het is de bedoeling dat wij maximaal 25 km van onze klanten verwijderd zijn en zo letterlijk en figuurlijk korter bij onze klanten staan,” zegt Kim Langie van Lecot-Raedschelders. “Vandaar dat we geleidelijk aan de blinde vlekken invullen om de dienstverlening te verbeteren.”

Raedschelders bestaat al sinds 1911 toen de voorvader van Mathi een kleine ijzerwinkel overnam. Vandaag haalt het bedrijf (zonder de cijfers van Lecot erbij) een omzet van 37 miljoen euro (2010) en worden er 100 mensen tewerkgesteld. Directeur van de onderneming is sinds jaar en dag Eddy Evens, ook al gekend omwille van zijn rijke volleybalcarrière.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.