Nieuws Limburg Ramaekers weer weg bij Bouwunie Limburg

Ramaekers weer weg bij Bouwunie Limburg

Ramaekers weer weg bij Bouwunie Limburg

Na anderhalf jaar keert Geert Ramaekers terug naar Bouwunie in Brussel om daar zijn nationale taken weer op te nemen. Dat is woensdagavond beslist tijdens een vergadering van de raad van bestuur van Bouwunie Limburg. Wie hem gaat opvolgen is nog niet duidelijk. Geert Ramaekers werd in oktober 2010 gevraagd om zijn taken bij Bouwunie in Brussel zo mogelijk een tijdlang op een lager pitje te zetten, om ondertussen Bouwunie Limburg als directeur te leiden.

Ramaekers moest in eerste instantie de continuïteit van de werking van Bouwunie Limburg waarborgen. Begin 2011 kreeg hij de extra opdracht om een nieuwe businessplan voor de organisatie van Limburgse bouw-kmo’s uit te tekenen. “En dat is nu klaar,” zegt Ramaekers. “Mijn belangrijkste taak zit erop. Vanaf 1 april hervat ik mijn taken bij Bouwunie in Brussel.” Ramaekers staat er onder meer in voor het sectoraal overleg in stoffering en houtbewerking. Er komen wellicht ook nog een paar taken bij. Misschien kan hij voortaan carpoolen met Joël Stockmans, de directeur van Unizo-Limburg die weldra ook naar hetzelfde gebouw in Brussel trekt om daar de nationale Unizo-directie te gaan versterken.

“Geert heeft Bouwunie Limburg met inzet en gedrevenheid geleid en terug op de rails gekregen”, blikt voorzitter Louis Linsen tevreden terug. Bouwunie Limburg telt ongeveer 1.500 leden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.