Nieuws Limburg Schoonheidsinstituut Carbon Sense overgenomen

Schoonheidsinstituut Carbon Sense overgenomen

Schoonheidsinstituut Carbon Sense overgenomen

Nieuwe eigenaars van Carbon SenseJeannette Claes van cosmeticagroothandel Axelle heeft samen met haar zoon Christophe, het gekende schoonheidsinstituut Carbon Sense in Genk overgenomen van Different Hotels (Peter Geurden). Claes richtte zich met Axelle als sinds 1993 op de toelevering van cosmetica en verzorgingsproducten. Nu voelde zij de kriebels om zelf met een instituut van start te gaan. “We gaven daarbij vooral advies over producten tegen anti-aging en over andere manieren om de natuur een handje te helpen,” vertelt Jeannette Claes. “Met de overname van Carbon Sense grijpen we nu de kans op een nieuwe uitdaging, die we zeker met dezelfde begeestering zullen aanpakken. We willen het schoonheidsinstituut van de toekomst zijn, wat een permanente bijscholing van onze mensen en flinke investeringen vergt…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.