Nieuws Limburg Sociale woningbouw loodst Lamers door crisis

Sociale woningbouw loodst Lamers door crisis

Sociale woningbouw loodst Lamers door crisis

Bouwbedrijf Lamers uit Hamont-Achel heeft nauwelijks last gehad van enige terugval in het orderboekje. “Dat komt omdat we vooral actief zijn in de sociale woningbouw, een sector die weinig onderhevig was aan de conjunctuur,” zegt bestuurder Marleen Lamers. “Onze omzet schommelt al jaren rond 10 miljoen euro, en ook voor 2010 was dat niet anders. We schrijven gewoon in op nieuwe aanbestedingen naargelang onze planning het aankan. Deze week hebben we opnieuw 2 projecten binnengehaald in Turnhout (11 woningen) en Geel (7 woningen). Momenteel zijn we onder meer in de weer voor het Kempisch Tehuis in Overpelt en Neerpelt, en ook in Turnhout loopt nog een werf van ons.”

Het personeelsaantal bij Lamers blijft ongeveer stabiel. “Altijd rond de 50 mensen,” aldus nog Marleen Lamers. Het bedrijf heeft recent een aantal belangrijke investeringen gedaan, onder meer in het wagenpark en de aankoop van 2 Arcomet-kranen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.