Nieuws Limburg Staf spendeert 3 miljoen aan nieuwe bussen

Staf spendeert 3 miljoen aan nieuwe bussen

Staf spendeert 3 miljoen aan nieuwe bussen

Busvervoerder Staf Cars uit Lommel heeft zopas 3 miljoen euro geïnvesteerd in 10 nieuwe bussen. Daarbij ook 5 dubbeldekkers. Hierdoor komen er 15 extra chauffeurs bij, wat het totaal brengt op 150 chauffeurs voor 80 voertuigen. De nieuwe voertuigen zullen vooral worden ingezet om toeristen naar zonnige zuiderse landen te brengen. “Samen met het zusterbedrijf Solmar Tours in Nederland, vervoert Staf Cars jaarlijks meer dan 100.000 passagiers naar de zon,” zegt zaakvoerder Paul Cremers. “Met de touringcar naar de zon reizen, en dan vooral in de First Class-seats, zit geweldig in de lift. De vraag naar reizen van dit comfortniveau, steeg het afgelopen seizoen met maar liefst 55 procent.”

Staf Cars busStaf Cars merkt dat de boekingen voor de zomer van 2013 exceptioneel goed lopen. “Maar liefst 20.000 klanten hebben tijdens de kerstvakantie al hun zomervakantie geboekt,” aldus nog Cremers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.