Nieuws Limburg Starke Tennisbouw (Dilsen) wordt overgenomen

Starke Tennisbouw (Dilsen) wordt overgenomen

Starke Tennisbouw (Dilsen) wordt overgenomen

De Nederlandse Dolmans Landscaping Group, die ook al vestigingen heeft in Lanaken en Houthalen, neemt Starke Tennisbouw uit Dilsen-Stokkem over. Hiermee wil Dolmans de positie in de aanleg en het beheer van sportvelden versterken. Dolmans doet dit al jaren, en met Starke komt er nu ook een gespecialiseerde firma in de aanleg, renovatie en onderhoud van tennisterreinen bij. Met ruim 400 medewerkers behoort Dolmans tot de grotere groenvoorzieningsbedrijven van Nederland.

Starke Tennisbouw, eigendom van Bernd Starke, heeft ruim 30 jaar ervaring in tennisvelden met ondergrond in gravel. Het bedrijf heeft een klantenkring in Duitsland, België en Nederland, waar zowel voor gemeenten, tennisclubs als particulieren velden worden aangelegd en onderhouden.

Bernd Starke blijft ook na de overname in zijn bedrijf actief: “Ik ben tevreden dat we onze activiteiten hebben overgedragen aan de Dolmans Landscaping Group en kijk ernaar uit om ons specialisme te bundelen met de ambities van Dolmans,” zegt hij. Het is de bedoeling om nog meer de markt naar Nederland open te beuken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.