speeltuin ijs

Tarzan & Jane wordt crèmerie

Caroline Carpentier en Filip Struyf lieten onlangs optekenen dat de tijdelijke sluiting van binnenspeeltuin Tarzan & Jane hen zwaar valt. Even dachten ze zelfs ermee te kappen. Maar kijk: ze hebben hun energie als ondernemers teruggevonden en gaan nu een ijssalon in een vleugel van het complex uitbaten.

Omdat speeltuin Tarzan & Jane allicht nog een hele tijd zonder de grote massa moet zien te overleven, hebben de eigenaars het over een andere boeg gegooid. Ze zijn een snelcursus tot ijsbereider gaan volgen en hebben meteen de machines besteld om zelf een lekker handeltje op te zetten.

"We gingen in de leer bij Gelato University Carpigiani, waar ook Sergio Herman zijn opleiding heeft gevolgd", zeggen Caroline Carpentier en Filip Struyf in Het Belang van Limburg. "We zullen 18 verschillende smaken produceren. Vanaf half juni kunnen de klanten bij ons genieten van Tarzan & Jane-ijs."

Intussen wordt wel alles in gereedheid gebracht om op een veilige manier de speeltuin te heropenen. "“We zijn er klaar voor. Maar niemand geeft ons een duidelijk perspectief om de deuren te openen. En dat is jammer. We hebben een goed draaiende onderneming, maar als dit nog lang duurt, vrees ik dat de verplichte sluiting ons de nek kan om doen”, besluiten ze toch met een bang hartje.

Z.B.