Nieuws Limburg Tim Vandewinkel is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Tim Vandewinkel is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Tim Vandewinkel is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar noemen. Tim werd als kandidaat werd voorgedragen door Confederatie Bouw Limburg, en nam het op tegen de laureaten van de andere Vlaamse provincies.

Tim Vandewinkel heeft de zaak overgenomen van zijn vader en is in 2016 een fusie aangegaan met Gebroeders Janssen uit Kinrooi. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van houten vloeren, deuren en trappen.

“De titel van Jonge Vlaamse aannemer is een hele eer”, zegt Tim Vandewinkel. “Ik heb het bedrijf van mijn vader uitgebouwd tot een mooie onderneming die zich zowel richt op particulieren als projecten. Mijn werk krijgt erkenning, en dat doet deugd. Daar ben ik ook fier op. Het succes is er natuurlijk niet vanzelf gekomen. Mijn sterkte ligt binnen mijn netwerk. Netwerken is super belangrijk, zeker in deze tijd. Ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Ik probeer overal aanwezig te zijn en mij in te zetten voor de bouwsector, en voor de jongeren in het bijzonder.” Meer concreet zet Tim zich binnen het bestuur van Jong CBL vooral in op het opleiden van jongeren tot goede vakmensen. Dat engagement heeft zeker meegespeeld om hem uit te roepen tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.