Nieuws Limburg Tom Raedschelders komt thuis aan de Maaskant

Tom Raedschelders komt thuis aan de Maaskant

Tom Raedschelders komt thuis aan de Maaskant

ProCom, het IT-servicebedrijf uit Diepenbeek, opent een tweede vestiging in Maaseik. Zaakvoerder Tom Raedschelders wil op die manier de markt van KMO’s in Noord-Limburg gaan aanboren. Bijkomende locaties worden momenteel onderzocht.

“Voor mij is Maaseik als thuiskomen”, zegt hij. “Ik ben zelf afkomstig uit die regio en het was dan ook een logische keuze om hier een tweede uitvalsbasis op te zetten. Dit past in onze groeiambitie om dichtbij onze klanten te kunnen opereren en hen te ontzorgen. In de toekomst willen we nog bijkomende kantoren openen in Limburg.”

ProCom levert een waaier van diensten waaronder IT-services, cloud-oplossingen, hardware, webdesign en VoIP-telefonie. Ze mikken op KMO’s en zelfstandigen die hun IT uitbesteden. Met een 10-tal medewerkers is het bedrijf bezig aan een gestage groei”, aldus nog Tom Raedschelders. “We opereren zoals een familie, waarvan de leden elkaar nooit in de steek laten. En ja, onze klanten zijn ook allemaal deel van de familie”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.