Nieuws Limburg TwitSpark is Belgian Start-Up of the Year

TwitSpark is Belgian Start-Up of the Year

TwitSpark is Belgian Start-Up of the Year

award twitsparkTwitSpark, het veelbelovende bedrijf van Herkenaar Davy Kestens (25) is donderdagavond in Brussel verkozen tot Belgian Start-Up of the Year. Het gaat om een categorie binnen de Data News Awards 2013, die werden gepresenteerd voor bijna 1000 aanwezigen uit de hele ICT-sector. TwitSpark, mocht u het nog niet kennen, is een platform waarmee bedrijven kunnen volgen wat er over hen op Twitter verschijnt. Ze kunnen de berichten waarin goed of slecht nieuws wordt verteld, opsporen, beantwoorden en archiveren. Een eenvoudig hulpmiddel om klantenrelaties te beheren, zeg maar.

Davy Kestens wist met zijn idee veel investeerders te overtuigen, en werkt momenteel vanuit Silicon Valley (VS) aan de uitbouw van zijn bedrijf. De jury vond dat Davy Kestens op een jaar tijd een hele generatie van Belgische starters heeft geïnspireerd met zijn succesverhaal.

Tijdens dezelfde Data News Awards werd Cegeka uit Hasselt overigens verkozen tot runner-up in de categorie Belgian Company of the Year.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.