Nieuws Limburg Vaessen: “Erezaak van stipte betalingen en afspraken”

Vaessen: “Erezaak van stipte betalingen en afspraken”

Vaessen: “Erezaak van stipte betalingen en afspraken”

Ondanks de malaise in de bouwsector is het orderboekje van Concept Building & Services in Dilsen Stokkem zeer goed gevuld. “Ook op middellange termijn zijn de vooruitzichten positief,” zegt zaakvoerder Kurt Vaessen, die als zoon van stichter Gerrit Vaessen, samen met zijn broer Raf de zaken runt. Het bedrijf, dat in 2007 werd opgericht, mikt voor 2015 op een omzet van 8 miljoen euro, meteen een record.

kurt vaessenHoe dat komt? Kurt Vaessen heeft een verklaring: “Klanten waarderen enorm dat wij het verschil willen maken door het respecteren van de uitvoeringstermijnen en afspraken. Jammer genoeg stellen we vast dat die in de bouw al te vaak dode letter blijven.” Hetzelfde geldt voor de afspraken met onderaannemers. “Onze sector is alsmaar complexer geworden. Wij zijn in veel dossiers zowel aannemer als coördinator van onderaannemers en leveranciers. Om te maken dat we goede partners vinden en houden, moeten we zorgen voor goede afspraken, correcte opvolging en betaling. Maar ook voor kwaliteit op de werf en een nauwgezette administratieve afhandeling. En daar maken we een punt van,” besluit Kurt Vaessen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.