Nieuws Limburg Valerie Veldeman slaat brug tussen creativiteit en industrie

Valerie Veldeman slaat brug tussen creativiteit en industrie

Valerie Veldeman slaat brug tussen creativiteit en industrie

Valerie Veldeman van Veldeman Bedding uit Oudsbergen is de nieuwe voorzitter van het Creative Limburg Innovation Platform (of CLIP, een initiatief van POM Limburg). Ze volgt Lode De Cock van Tribù op. De bedoeling van het platform is om bedrijven en creatieve geesten samen te brengen, en zo te komen tot knappe designs van producten ‘Made in Limburg’.

“Naast sensibilisering zullen we bedrijven ook begeleiden in innovatie en kennisuitwisseling”, aldus de nieuwe voorzitter. “Een eerste concreet project is Wanderful.stream, waarbij we kmo’s kosteloos begeleiden naar een meer circulaire economie.”

Tijdens een event van het CLIP werd de fakkel officieel overgedragen. POM-voorzitter Tom Vandeput mocht de plechtigheid in gang zetten na een inhoudelijke meeting over doorgedreven samenwerking tussen de bedrijfswereld en designers. Het fotoverslag van deze bijeenkomst zie je hieronder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.