Nieuws Limburg Van de Kreeke maakt plaats voor Brouwerij Anders

Van de Kreeke maakt plaats voor Brouwerij Anders

Van de Kreeke maakt plaats voor Brouwerij Anders

De bouwgroep van de Kreeke gaat weg uit Halen. Zaakvoerder Bas van de Kreeke heeft het gebouw en de terreinen verkocht aan de aanpalende Brouwerij Anders. Een gentlemen’s agreement, waarbij van de Kreeke letterlijk plaats maakt voor de groeiplannen van de buren.

installaties brouwerij AndersBrouwerij Anders is een opmerkelijk succesverhaal. Eind 2012 werd hier het eerste bier gebrouwen, om een jaar nadien af te sluiten met het 500ste brouwsel. Davy Daniëls en Bart Durlet kregen ook operationeel de versterking van mede-eigenaar Hilde Peeters, die daarvoor een succesvol parcours afrondde bij geitenkaasmakerij Capra. Ook serial entrepreneur Armand Schellens zit trouwens mee in de zaak.

Brouwerij Anders, dat voor klanten biertjes maakt op maat, groeit dus als kool, en koestert daarom uitbreidingsplannen. Samen met Bas van de Kreeke werd naar een oplossing gezocht, die geleid heeft tot de verkoop van de site die het bouwbedrijf er heeft. Uiteraard zijn hier ook opportuniteiten aan verbonden voor van de Kreeke zelf. Ook zij breiden immers uit, maar op een andere locatie, waar meerdere disciplines uit hun aanbod zullen gecombineerd worden. De primeur over deze plannen, leest u ongetwijfeld in afzienbare tijd op deze website…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.