Nieuws Limburg Van der Valk gaat hotel met 186 kamers bouwen

Van der Valk gaat hotel met 186 kamers bouwen

(render: BW-architecten)

Van der Valk gaat hotel met 186 kamers bouwen

De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg bouwen. De werken starten begin volgend jaar. Het gaat om een investering van 28 miljoen euro, goed voor 186 kamers en 19 vergaderzalen.

Volgens Nick Wohrmann, aankoopdirecteur bij Van der Valk en verantwoordelijk voor het project in Ham, moet het hotel “het meetingpoint bij uitstek” worden voor de hele regio. “We bieden heel wat faciliteiten op een schaal die we in deze streek niet gewoon zijn. Zo voorzien we een restaurant voor 350 personen, een parking voor 300 wagens, een ondergrondse parking voor 90 voertuigen en komen er 48 zogenaamde ‘superchargers’ van Tesla.” In het hotel kunnen 75 mensen aan de slag.

Afgelopen week zijn de laatste vergunningen voor de bouw van het hotel afgeleverd. De werken starten vanaf 1 januari 2023. Twintig maanden later, in het najaar van 2024 moet het eerste Van der Valk-hotel in Limburg zijn deuren openen. De keten telt meer dan 100 hotels in de Benelux.

(Het hele verhaal is te lezen in Het Belang van Limburg)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Interview

Atelier V vliegt vooruit

Het Limburgse cateringbedrijf Atelier V heeft de wind in de zeilen. Een resem nieuwe contracten, zoals de volledige VIP-catering voor… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.