Nieuws Limburg Vandebos kopieert voorgaande boekjaar

Vandebos kopieert voorgaande boekjaar

Vandebos kopieert voorgaande boekjaar

Op een paar duizend euro’s na heeft bouwbedrijf Vandebos uit Alken het boekjaar afgesloten met dezelfde cijfers als het jaar voordien. Zowel omzet (14,2 miljoen) als kosten (13,9 miljoen) bleven ongewijzigd. Toch waren de afgelopen maanden zeker niet de meest saaie in de rijke 82-jarige geschiedenis van het bedrijf. De crisis werd goed overbrugd dankzij de focus op minder conjunctuurgevoelige projecten als overheidsgebouwen en voorzieningen voor non-profitorganisaties. Ondertussen werd het orderboekje verder aangevuld met de appartementenbouw, een business waarin het bedrijf nog niet zo lang actief is. Er werd gelijktijdig een investeringsprogramma van 1,5 miljoen euro afgerond, met onder meer een nieuwe bedrijfshal en een installatie voor zonne-energie. Enkele projecten die Vandebos momenteel of weldra in uitvoering heeft, zijn VVGZ in Hasselt (uitbreiding burelen), Hoveniertje in Wellen (nieuwe winkel en appartementen) en Terclavers in Leuven (woningen en appartementen).
Bij de Alkense bouwfirma werken zo’n 100 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer