Nieuws Limburg Verelst kiest nieuwe naam en blikt vooruit

Verelst kiest nieuwe naam en blikt vooruit

Verelst kiest nieuwe naam en blikt vooruit

Zowat een jaar nadat Amaury Verelst zijn vennoot heeft uitgekocht in projectontwikkelaar Verelst & Gilen, gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam: Als A. Verelst Development wil de bedrijfsleiding nog een tandje bijsteken.

Na de scheiding van tafel en bed met zijn voormalige zakenpartner, wil Amaury Verelst nieuwe impulsen geven aan zijn onderneming. Onder de naam A. Verelst Development lanceert de eigenaar van het kasteel van Rapertingen in één klap een ambitieuze bedrijfsstrategie.

Die bestaat uit doelstellingen die zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak de lat hoger leggen. “We willen nog meer unieke out-of-the-box-projecten realiseren, vooral in de residentiële markt”, aldus Amaury Verelst. “Dit in heel België, en ook in buitenland. Daarnaast mikken we tevens op retailprojecten. Zo hebben we er momenteel enkele van 10.000 m2 op de planning.”

Verelst wil daarbij verder investeren in klantenservice. “Op dat vlak scoren we al erg goed, maar het kan steeds beter. Een voorbeeld is de vaste prijs die op voorhand afspreken en waar niet meer van afgeweken wordt. Klanten appreciëren dat ze nooit voor verrassingen kunnen komen te staan. Ja, ons team is vast en zeker klaar voor een volgende groeispurt”, laat hij optekenen.

JCr/K.Me

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.