Nieuws Limburg Vijfde ster is binnen voor Kasteel Ordingen

Vijfde ster is binnen voor Kasteel Ordingen

Vijfde ster is binnen voor Kasteel Ordingen

Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden heeft donderdag officieel de classificatie van een vijfsterrenhotel ontvangen. Het kasteel treedt hiermee toe tot de absolute hoteltop in België en Europa. General Manager Yannick Bouts kreeg het label overhandigd door Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir.

De voornaamste reden om van vier naar vijf sterren te gaan, is de verhoogde focus op persoonlijke service en het comfort voor de individuele gast. “Het is zowel een blijk van erkentelijkheid voor het totaalaanbod aan faciliteiten als voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening van onze hotelmedewerkers”, stelt Bouts.

Minister Demir toont zich enthousiast: “Het gebeurt niet dagelijks dat we een vijfde ster kunnen toekennen aan een hotel. Dit is pas het vierde in Vlaanderen dat deze classificatie krijgt (na La Butte aux Bois en 2 hotels in Brugge). Ik ben dan ook zeer verheugd met deze nieuwe absolute toplocatie. Deze vijfde ster is niet alleen een individuele beloning voor de recente aanpassingen en de vele investeringen die gebeurden in deze site de afgelopen jaren, maar ondersteunt ook de algemene kwaliteitsvolle uitstraling van onze hele logiessector in Vlaanderen.”

Peter De Wilde, CEO van Toerisme Vlaanderen, was ook bij de uitreiking aanwezig: “We zijn heel tevreden de top van onze hotels alsmaar breder wordt. De sterrenclassificatie blijft een belangrijk instrument om ons internationaal te positioneren en te onderscheiden. Kasteel Ordingen draagt daar zeker toe bij.”

TV Limburg was donderdag aanwezig in Sint-Truiden en maakte volgend sfeerverslag:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.