Nieuws Limburg Willy Bamps geeft verzekeringsfakkel door

Willy Bamps geeft verzekeringsfakkel door

Willy Bamps geeft verzekeringsfakkel door

Bamps Eurassur, met 23 medewerkers één van de grote onafhankelijke verzekeringskantoren in Limburg, heeft zopas de koffers gepakt. Het bedrijf heeft inmiddels zijn intrek genomen in een nieuw pand aan de Jaarbeurslaan in Genk, tegenover de Limburghal. Bij die gelegenheid werd tevens aangekondigd dat stichter Willy Bamps de fakkel doorgeeft aan het jonge managementteam van Bamps Eurassur. Dat bestaat uit gedelegeerd bestuurder Geert Keymis, Joan Bamps en Johan Mandervelt.

Bamps Eurassur wou ook de klanten en zakenrelaties betrekken bij de festiviteiten rond de verhuizing. Aan hen werd gevraagd om in plaats van een cadeau, een schenking te doen aan het streekfonds Een Hart voor Limburg. Voormalig gouverneur Hilde Houben-Bertrand, die voorzitter is van het liefdadigheidsproject, mocht daarom van Willy Bamps en Geert Keymis een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.