Nieuws Limburg Yanina Wickmayer pimpt Hasselts bedrijvencentrum

Yanina Wickmayer pimpt Hasselts bedrijvencentrum

Yanina Wickmayer pimpt Hasselts bedrijvencentrum

Tennisvedette Yanina Wickmayer heeft in Hasselt het totaal vernieuwde bedrijvencomplex Kaai 16 voorgesteld. Het moet gezegd: ze heeft smaak. De grondige renovatie van de voormalige meelfabriek is geslaagd. Het gedeelte dat verhuurd zal worden als eventlocatie heeft een warme aankleding gekregen en biedt mogelijkheden voor 8 tot 1800 personen. Een aantal zalen en hoekjes, zoals de opengekapte silo’s op de etage, moeten nog aangekleed worden, maar bieden veel potentieel als knusse vergaderlocatie.

Yanina Wickmayer stelt Kaai16 voorOp de eerste verdieping is de ruimte ingericht als flexibele kantoren. Er zijn 22 open werkplekken en 4 vaste kantoren, waarvan een aantal met zicht op het water.

Voor de officiële opening heeft Wickmayer zo’n 550 gasten uitgenodigd, voornamelijk Limburgse ondernemers die af en toe een eventlocatie of vergaderzaal nodig hebben. Ze zal zelf zoveel mogelijk in Kaai 16 aanwezig zijn en alle beslissingen nemen, maar het operationele zal ze pas na haar tenniscarrière actief gaan opvolgen.

Gelijktijdig opent trouwens in het complex een nieuw restaurant. De Malle Koks hebben er een concept uitgewerkt dat de naam Kaaiman heeft gekregen. Waar vroeger het atelier was van Giovanni Oosters, huist nu een erg knus restaurant met een eigenzinnige kijk op eten en drinken. Boterhammen, burgers, maar ook lunchmenu’s en een stevige kaart voor het diner. Je kan er zelfs een fles sterke drank bewaren om bij een volgend bezoek verder te drinken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.