Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse olympiër wordt ambassadeur van innovatieve mobiliteitsapp voor bedrijven

Gentse olympiër wordt ambassadeur van innovatieve mobiliteitsapp voor bedrijven

Foto IF

Gentse olympiër wordt ambassadeur van innovatieve mobiliteitsapp voor bedrijven

GENT – Op een eenvoudige manier voor de meest duurzame verplaatsing kiezen. Dat kan dankzij de app van Olympus Mobility. De Gentse olympiër Tim Brys schaart zich als ambassadeur achter het project.

Met de Olympus-app kunnen bedrijven op een heel eenvoudige manier hun werknemers snel toegang geven tot allerlei mobiliteitsdiensten. Je koopt gebruiksvriendelijk tickets voor onder meer openbaar vervoer, deelwagens, deelfietsen, taxi’s, Uber, de Waterbus en internationale treintickets.

200.000 gebruikers

Het enige wat de werkgever moet doen is een budget voorzien. De app valt in de smaak en heeft ondertussen al meer dan 200.000 gebruikers. Het Gentse bedrijf werd daarom bekroond en kreeg eind vorig jaar de prijs voor slimste innovatieve mobiliteitstechnologie vanuit Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.