Nieuws Oost-Vlaanderen Recrewtment ontpopt zich tot full-service HR provider door overname The Future Alliance

Recrewtment ontpopt zich tot full-service HR provider door overname The Future Alliance

Recrewtment ontpopt zich tot full-service HR provider door overname The Future Alliance

GENT – Recrewtment, een snelgroeiend rekruterings- en uitzendkantoor versterkt zijn positie in het Belgische HR landschap door een meerderheid te nemen in The Future Alliance. Deze laatste heeft kantoren in Gent, Wilrijk en Waterloo. Het doel: hun gezamenlijke HR kennis, diensten en passie voor technologie samenbrengen in een partnership om zo kandidaten en bedrijven nog beter te ondersteunen in de veranderende arbeidsmarkt. Andreas Pfeffer, founder van Recrewtment, wil met deze overname een complete HR-beleving aanbieden: van werving en selectie en HR consultancy tot loopbaanbegeleiding en outplacement.

Sinds de start in 2015 ontwikkelde Recrewtment zich tot een van de snelst groeiende rekruteringspartners in België. De focus op innovatie, digitalisering en Artificial Intelligence in combinatie met een gepersonaliseerde aanpak liggen aan de basis van dit succes. Om de groei in stijgende lijn verder te zetten, slaat Recrewtment de handen ineen met The Future Alliance. Zo versterkt Recrewtment zijn strategie met Total Career Management Services. The Future Alliance is namelijk al 28 jaren actief in headhunting, organisatie consultancy, loopbaanbegeleiding, assessment en outplacement in heel België.

Een nieuw hoofdstuk

Deze overname luidt een spannend hoofdstuk vol veelbelovende ontwikkelingen in. Andreas Pfeffer, founder & CEO Recrewtment: “Deze eerste overname is een belangrijke stap in onze evolutie naar een full-service HR provider. Het biedt de kans om onze klanten te helpen met alle HR vraagstukken die ze hebben van instroom, doorstroom tot uitstroom.”

Ook Patrick Meirlaen, CEO van The Future Alliance, kijkt uit naar deze nieuwe samenwerking: “Andreas en ik werkten reeds succesvol samen in het verleden. We delen dezelfde visie op de toekomst van de arbeidsmarkt en weten perfect wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Veranderingen in het HR-landschap

De schaarste op de arbeidsmarkt in combinatie met een stijgend aantal vacatures, stelt bedrijven op de proef. Traditionele rekruteringsmiddelen volstaan niet meer om de juiste collega’s te vinden. Investeren in retentie, loopbaanontwikkeling en innovatie op vlak van HR beleid zijn cruciaal om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de toekomst. “Door de nieuwe samenwerking zijn wij perfect gepositioneerd om bedrijven duurzaam te ondersteunen in deze evolutie.”, zegt Andreas Pfeffer.

Een blik op de toekomst

Wie vooruit wil moet vooruitdenken. Met deze gedachte in het achterhoofd zijn Recrewtment en The Future Alliance vastberaden om als team de drastische veranderingen in de maatschappij en arbeidsmarkt mee vorm te geven. “Een onderneming kan slechts duurzaam groeien als wij als ondernemers midden in de maatschappij staan.”, aldus Andreas Pfeffer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.