Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: o2o verhuurt fietsen aan bedrijven en hun werknemers

Starter van de week: o2o verhuurt fietsen aan bedrijven en hun werknemers

Starter van de week: o2o verhuurt fietsen aan bedrijven en hun werknemers

In Gent is o2o met een sportief en gezond concept gestart. De fietszaak focust zich via het leasen van fietsen op Vlaamse bedrijven en hun werknemers. “Dit geeft extra zuurstof aan je werknemers en brengt een maximale ontzorging en werknemersbinding voort”, klinkt het bij Koen en Wim Floré, zaakvoerders van o2o. Zij zijn gevestigd in Gent, maar trekken met een mobiele fietszaak de baan op.

Het Gentse o2o onderzocht de behoeften van zowel de bedrijven als de werknemers. Uit die analyse bleek dat vele bedrijven enthousiast zijn om hun werknemers van extra zuurstof te voorzien via bedrijfsfietsen. Een maximale ontzorging vormde weliswaar de enige voorwaarde. Op die manier kan namelijk de focus op de eigen bedrijfsactiviteit behouden blijven. Voor de werknemers bleek fietsplezier met vrije fietskeuze centraal te staan. Daar speelt start-up o2o volledig op in.

De mobiele fietszaak ondersteunt bedrijven in een optimaal fietsbeleid en –beheer. “Wij ontfermen ons over de vragen van alle werknemers, zodat het HR-personeel van een bedrijf daar niet moet mee bezig zijn. Ook de fietspolicy-documenten en de invulling van de loonverwerking worden door ons aangeleverd”, klinkt het bij zaakvoerders Koen en Wim Floré. Bedrijven kunnen zich op die manier op hun kerntaken blijven focussen. Werknemers kunnen op een testdag zelf hun fiets uitkiezen. Nadien kunnen ze dankzij pechverhelping, diefstalverzekering en onderhoud op het werk, zorgeloos de fiets op.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.