Nieuws Oost-Vlaanderen Twee Meetjeslanders richten nieuw eventbureau op

Twee Meetjeslanders richten nieuw eventbureau op

Twee Meetjeslanders richten nieuw eventbureau op

fermeventSven Meirezonne uit Eeklo en Timo Suttels uit Gent, hebben recent in bijberoep een eenmanszaak opgericht en ze komen samen naar buiten met het het eventbureau fermevent. “We noemen onszelf twee ferme Meetjeslandse venten”, zegt Sven Meirezonne. “De naam was dus vlug gevonden. We kennen elkaar al lang en we weten allebei van wanten als het op het coördineren van evenementen aankomt. Timo volgde een cursus ceremoniemeester en leidde al menig huwelijksfeest in goede banen. Ikzelf leerde dan weer de knepen van het vak via een vorige job als communicatieverantwoordelijke van Gent BC.”

De initiatiefnemers zijn gestart vanuit de vaststelling dat wie een event organiseert daar vaak te weinig van kan genieten en ze willen duidelijk de perceptie tegengaan dat eventplanners duur zijn.

“We besparen onze klanten tijd, geld en kopzorgen”, vat Sven Meirezonne het kernachtig samen. “Uiteraard weten we dat er veel concurrentie is op de eventmarkt, maar we zijn goed voorbereid. Het verschil met andere eventbureaus is dat wij ons in hoofdzaak richten richten op de particulieren en kleinere zelfstandigen. Er zijn veel bureaus die gespecialiseerd zijn in grote bedrijfsevenementen en daar willen wij niet mee concurreren. Iemand die een huwelijk, verjaardag of een pensioenfeest wil organiseren en op zoek gaat, komt vaak terecht bij organisatoren van giga-events en beurzen. Die bedrijven schrikken het segment van de particulieren en kleine zelfstandigen af wegens de kostprijs en het feit dat het vaak om meer gestandaardiseerde formats gaat. Bij ons hoef je helemaal geen duizenden euro’s te hebben én krijg je een persoonlijke aanpak. Bovendien hebben we uit een marktonderzoekje geleerd dat er in de ruimere regio van het Meetjesland zeker nog plaats is voor een bureau als het onze. We werken niet op commissie maar met transparante prijzen, die open en bloot op onze website staan. Samen met een persoonlijke aanpak en heldere communicatie, zou dat toch flink wat klanten moeten kunnen aanspreken. Op het einde van de rit combineren we gewoon onze creativiteit met een portie gezond Meetjeslands boerenverstand om de mensen die een event organiseren tijd te geven om ervan te genieten. We zorgen ervoor dat ze zelf gast kunnen zijn op hun eigen event.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.