Nieuws Oost-Vlaanderen World Spirits Competition bekroont Gents-Antwerpse gin

World Spirits Competition bekroont Gents-Antwerpse gin

World Spirits Competition bekroont Gents-Antwerpse gin

00000000000matterhornVoor de zestiende maal vond in de Verenigde Staten de San Francisco World Spirits Competition plaats. Deze sterkedrankencompetitie hoort bij de meest befaamde en prestigieuze competities te wereld. Een onafhankelijke jury jureert er meer dan 1.700 sterke dranken.

Matterhorn Café uit Antwerpen, dat zich sinds maart 2015 profileert als een strakke après-skibar en The Booze Store van serieel ondernemer Vincent Parisis uit Deurle zullen zich deze editie van de World Spirits Competition nog lang herinneren want de door hen vorig jaar ontwikkelde en op de markt gebrachte Matterhorn Gin werd er bekroond met een dubbele gouden medaille.

“Dat betekent dat we met deze drank, die geïnspireerd is op de Matterhornberg in de Zwitserse Alpen, en die een unieke smaak heeft met subtiele hints van dennenappels, die onvermijdelijk aan de natuurlijke berglucht doen denken, de hoogste onderscheiding hebben behaald”, zegt een trotse Vincent Parisis.  “De delicate kruiden zorgen voor een uitstekende smaakervaring.”

The Booze Store is een concept van het bedrijf Comizzo. Comizzo is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele diensten, (web)applicaties, sociale media en webshops.  Serieel ondernemer Vincent Parisis (foto) lanceerde vorig jaar via The Booze Store ook de succesvolle webshop Ginsonline, die ondertussen met een gediviersifieerd aanbod van diverse soorten gin een trouw publiek heeft weten te vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.