Brouwerij Haacht stuurt pils de ruimte in

primus ruimte

Hoe krijg je op snikhete dagen je bier koud? Primus weet raad: stuur het de ruimte in.
Een stralende zon, veel goesting om niets te doen en nog meer goesting in een frisse pint.  Maar er is één probleem: het bier staat niet koud. Klinkt dit bekend in de oren? Dan is het de hoogste tijd om de tip van Primus Haacht te checken: stuur je pils de ruimte in.

De koelkast een paar graden kouder zetten, je bier aan de diepvries toevertrouwen, het flesje in nat papier wikkelen of het in een ijsemmer leggen met een beetje zout: allemaal passé. Bij brouwerij Haacht kozen ze voor een buitengewone manier om een pilsje te koelen. Primus stuurde een flesje de ruimte in, als eerste Belgische bier ooit. Een geslaagde reis, want het landde terug op aarde aan de ideale schenktemperatuur: 3 °C.
Je kunt de ruimtereis van Primus ontdekken op www.primus.be. Maak het jezelf daarna vooral gemakkelijk: ga je lekker koude Primus proeven in het dichtstbijzijnde Primus-café.