Nieuws Vlaams-Brabant Lindemans scoort nu ook met gin

Lindemans scoort nu ook met gin

Lindemans scoort nu ook met gin

SINT-PIETERS-LEEUW – Brouwerij Lindemans, een van de bekendste producenten van geuze, kriek en andere lambiekbieren, heeft twee gins ontwikkeld. Eén daarvan maakt zelfs kans op een wereldtitel.

Zopas raakte op de World Gin Awards 2023 in Londen bekend dat de Lindemans Premium Distilled Gin Red en de Lindemans Premium Distilled Gin Clear respectievelijk de gouden en bronzen medaille in de wacht sleepten in de categorie ‘botanical gins’.

De World Gin Awards is een van de belangrijkste ginwedstrijden ter wereld. Een internationale vakjury selecteerde de beste gins in verschillende categorieën. De Lindemans Premium Distilled Gin Red werd uitgeroepen tot ‘Country Winner’ en is daarmee in de running voor de ultieme World Gin Award. Die wordt op 23 februari uitgereikt.  

Lindemans werkt voor de gins samen met Stokerij De Moor uit Aalst.

LEES OOK. Ook Brouwerij Lindemans is ‘Gangmaker’

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.