Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: coworking voor creatievelingen

Starter van de week: coworking voor creatievelingen

Starter van de week: coworking voor creatievelingen

firmaworkshopsIn Vilvoorde opende Firma de deuren. Een zoveelste project van coworking? Ja, maar anders van concept. “Een next generation creatieve coworking space”, zegt Kim Vandeloo. Naar de Schaarbeeklei kom je niet zozeer om met collega’s in dezelfde ruimte te werken. Wél voor een inspirerende reeks van workshops.

Op het eerste zicht is Firma het zoveelste initiatief van coworking. In het pand langs het kanaal in Vilvoorde kan je terecht om te werken in gedeelde studio’s, ateliers, aparte kantoorruimtes en vergaderruimtes. Even ontspannen kan in de lunchbar en in twee eventspaces.

“Firma timmert ook aan de weg naar de ideale ontmoetingsplaats voor mensen uit diverse creatieve disciplines en verschillende achtergronden”, stelt Kim Vandeloo. Omdat die creatievelingen niet noodzakelijk professionals moeten zijn, organiseert Firma de volgende maanden een twaalftal inspirerende workshops. “Do it yourself, voor al wie zin heeft om zijn of haar handen vuil te maken.”

“De gevarieerde workshops gaan van pizza’s bakken tot houtbewerking en van weven tot bloemschikken. De lesgevers zijn allen toppers op hun terrein en kiezen resoluut voor een creatieve aanpak. Ze nemen alle ruimte om hun ding te doen en laten hun ideeën de vrije loop.”

“De workshops staan open voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Om iedereen de kans te geven om een atelier te kunnen bijwonen, vinden ze plaats op verschillende tijdstippen. Zo is er altijd wel een workshop die bij uw planning past.”

De inschrijvingen voor de workshops zijn geopend op www.workatfirma.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer