Nieuws West-Vlaanderen Pieter-Jan Windels wil met WBuild fris geluid laten horen in de bouwwereld

Pieter-Jan Windels wil met WBuild fris geluid laten horen in de bouwwereld

Pieter-Jan Windels wil met WBuild fris geluid laten horen in de bouwwereld

KORTRIJK – De naar Kortrijk uitgeweken Knokkenaar Pieter-Jan Windels is een man met een plan. En met ambitie. Met zijn start-up bedrijf WBuild wil hij anders dan anders zijn in de bouwwereld. Aan ervaring bij grote bedrijven geen gebrek. Windels werkte eerder bij Ghelamco, Besix, Dedeyne Construct en het Franse megaconcern Vinci.

Honderd procent tevreden klanten. Dat is de ultieme missie van Windels. “In de bouwwereld hoor je te vaak de verhalen over net niet, over overschrijding van budgetten en over zaken die fout lopen”, aldus Pieter-Jan Windels. “Dat willen wij anders doen: sluitende en transparante contracten, een gezamenlijk parcours van a tot z, een prijs die ten allen tijde gerespecteerd wordt, en altijd oplossingen bedenkingen voor problemen.”

WBuild profileert zich als een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwcoördinatie, en dit in de residentiële markt van het betere soort (flats zowel als villabouw). Zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten komen in aanmerking. Voorlopig spreidt het actieterrein zich uit over West- en Oost-Vlaanderen, maar nu sijpelen ook al de eerste buitenlandse contacten en contracten binnen.

Fair trade

Klanten kunnen zowel particulieren zijn als bouwpromotoren, investeerders in vastgoed of zelfs architecten. “Maar wij zijn met niemand gehuwd en staan dus op onze onafhankelijkheid”, zegt Pieter-Jan Windels. “Bij ons staat alles in het ontzorgen van de klant, maar dan wel in een context van fair trade, eerlijke handel, anders hoeft het niet. Het ultieme doel: een tevreden klant aan het einde van de rit, een klant die merkt dat alle afspraken vooraf werden nageleefd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.