Tieltse Vamos gaat voor tweede ‘e Viva Espana-project’

TIELT - Het Tieltse Vamos start vanaf oktober 2023 met de bouw van Villa Lucentina, een project van 29 luxe appartementen in Villajoyosa nabij Alicante. Daarmee is de projectontwikkelaar niet aan zijn proefstuk toe want in 2021 lanceerden het al Residentie Horizonte in Villajoyosa dat in amper 6 maanden tijd werd uitverkocht.

Vamos werd in 2016 opgericht door Jeroen Bolle, met als doel om Belgische en Nederlandse klanten te begeleiden bij de aan- of verkoop van een woning in Spanje. Het West-Vlaamse bedrijf specialiseert zich in zowel herverkoop en nieuwbouwwoningen als in eigen projectontwikkeling in Spanje.

In het najaar van 2023 starten de bouwwerken voor Villa Lucentina, het tweede vastgoedproject van Vamos in Villajoyosa. Dit authentieke vissersdorp aan de Costa Blanca heeft door de rustige stranden en charmante, felgekleurde huisjes nog heel wat groeipotentieel op het vlak van toerisme, aldus Vamos.

In eigen handen

Vamos houdt de verkoop van dit project exclusief in eigen handen. “Zo kunnen we op een heel professionele manier onze klanten begeleiden bij de aankoop van hun woning in Spanje”, zegt co-bestuurder Dimitri Van Daele aan. “Bovendien werken we voor de uitbating van het project samen met een kwalitatieve lokale partner. Dit garandeert dat de appartementen, indien gewenst, op een professionele manier verhuurd worden en dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een vastgoedinvestering in Spanje."

De oplevering van Villa Lucentina is voorzien voor juni 2025. De flats hebben een gemiddelde woonoppervlakte van meer dan 100 m². De ruime, zuidgerichte terrassen kijken uit over het gemeenschappelijke zwembad met mediterrane tuin, inclusief petanquebaan en chill-outzone.

De interieurafwerking van de appartementen gebeurt in afstemming met de klant. De uitvoering van bepaalde werken wordt in handen gegeven van lokale en goed gescreende Spaanse toeleveranciers.