11018_144_Dann_Mid

Michel De Baer genomineerd als Entrepreneur of the Year

SINT-NIKLAAS - Deze week maakte de organisatie Top Management de genomineerde ‘Entrepreneurs of the Year’ bekend voor 2019. Michel De Baer, CEO van digital marketing agency OMCollective en consultancy-poot OMCareers uit Sint-Niklaas, is genomineerd als Entrepreneur of the Year in de Nederlandstalige categorie Founder/Oprichter. Op 23 mei worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een gala in Brussel.

De ‘Entrepreneur of the Year’ awards zijn een organisatie en initiatief van Top Management, met medewerking van onder andere De Nationale Loterij, Volkswagen, Leonidas en Telemak. De awards brengen jaarlijks hulde aan jonge managers die de moed hebben getoond om het risico van een grotere verantwoordelijkheid in een bestaand bedrijf op te nemen of een onderneming op te richten en gericht uit te bouwen. Het is niet de bedoeling om managers te bekronen die de traditionele methodes van het management toepassen, maar wel willen de initiatiefnemers innovatieve praktijken op alle gebieden van het bedrijfsbeheer in de schijnwerpers plaatsen.

Zo werd Michel De Baer genomineerd in de categorie ‘Founder/Oprichter’ na het indienen van een lijvig dossier. Op basis van het dossier en een verdediging voor een professionele jury die plaatsvindt op donderdag 18 april, worden op 23 mei uiteindelijk de Nederlandstalige en Franstalige winnaars in de categorieën Young Top Manager en Oprichter bekend gemaakt op de officiële uitreiking in Brussel.

 

Niet de enige Oost-Vlaamse kanshebber

Naast De Baer zijn nog enkele Oost-Vlamingen genomineerd. Zo maakt ook Valeri Potchekailov, CEO-Lead Designer bij het Gentse Storychief kans op de felbegeerde titel van Entrepreneur of The Year in de categorie Nederlandstalige Founders. Fons Tooten, mede-zaakvoerder van de online veilingsite Vavato uit Sint-Niklaas en Andy Stynen, CEO van het (onder andere) in Gent gevestigde Ausy Belgium & Luxembourg zijn dan weer genomineerd voor Nederlandstalige Young Top Manager.

              

Meer informatie over de awards en alle genomineerden vind je op: http://theentrepreneurawards.net/nl/les-nomines-lelection-2019/