De nieuwe Antwerpse vestiging van de broers Missri aan de Lange Lobroekstraat 61 zal hetzelfde concept brengen als in de Brusselse restaurants van La Ruche. “Daar hebben we succesvolle zaken in Sint-Gillis en vlak bij het Atomium. We brengen onze verfijnde vleeskeuken nu naar ’t Stad”, zeggen broers Soufian en Naïm Missri.
Op het menu staan onder andere gerijpte entrecotes, wagyu en côte à l’os, aangevuld met huisgemaakte sauzen, verfijnde groentebereidingen en lichte desserts. De keuze voor de Lange Lobroekstraat, met haar slachthuisverleden, is bewust. “We brengen een eigentijdse ode aan vlees en gastvrijheid, met respect voor traditie. We doen hier niet aan spektakel, maar gaan voor een eerlijk, gul en met zorg samengesteld diner.”
Het interieur oogt intiem en straalt ingetogen luxe uit, met warme materialen en zachte verlichting. “We willen met Le Petit La Ruche focussen op kwaliteit en vakmanschap, zonder overbodige franje”, klinkt het.
