Nieuws Kempen Hoorcentrum Aerts breidt uit met 3 filialen

Hoorcentrum Aerts breidt uit met 3 filialen

Hoorcentrum Aerts breidt uit met 3 filialen

hoorcentrum aertsHoorcentrum Aerts zet het jaar in met ambitieuze plannen. Op 8 februari opent een bijkomend filiaal in Balen, eind maart komt Sint-Katelijne Waver aan de beurt en in juni Nijlen. “We willen dicht bij onze klanten zitten”, zegt zaakvoerder Tom Aerts. Als eerste in België pakt Hoorcentrum Aerts ook uit met een toestelletje voor gehoorrevalidatie.

Hoorcentrum Aerts telt momenteel al 7 vestigingen in de Kempen: Herentals (2), Heist-op-den-Berg, Geel, Kasterlee, Herselt en Westerlo. Daar komen er dit jaar dus nog minstens 3 bij. “Onze missie bestaat erin om onze klanten een zo hoog mogelijke tevredenheid te bezorgen, het beste gehoor voor zoveel mogelijk mensen. We willen heel consumentgericht werken en ons dus dicht bij onze klanten vestigen”, legt Tom Aerts de strategie van het bedrijf uit. Met de geplande filialen in Katelijne en Nijlen breidt de vlek vanuit de Kempen verder uit.

Gehoorrevalidatie
De hoorspecialist lanceert als eerste in het land de hörFit, een toestelletje van Duitse makelij om je hersenen te trainen zodat je weer beter gaat horen. Tom Aerts: “Het probleem is dat mensen vaak te lang wachten met naar een hoorspeciaalzaak te gaan. Bijgevolg zijn hun hersenen niet meer gewend om te horen. Wanneer we dan een hoortoestel plaatsen, zeggen mensen vaak dat het te luid staat waardoor we dat moeten bijstellen waardoor de functie van het toestel niet ten volle wordt gebruikt. Met de hörFit vertrekken we van een centrale hoortest en gaan we vervolgens het werkgeheugen trainen en revalideren. Dat gebeurt door geluiden die ze moeten filteren uit een heleboel achtergrondgeluiden. Wie zich zo traint, verbetert het gebruik van zijn hoortoestel of kan zijn werkgeheugen dermate oefenen dat geen hoortoestel meer nodig is.”

Met de hörFit wordt momenteel gestart in het filiaal in Geel. De bedoeling is om het over een maand in elke vestiging aan te bieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer