Nieuws Kempen Ramselse handelaars doen samen eindejaarsactie

Ramselse handelaars doen samen eindejaarsactie

Ramselse handelaars doen samen eindejaarsactie

10 handelaars uit Ramsel bundelen hun krachten, en trachten met een actie mensen te overtuigen om cadeautjes lokaal te lopen. Nu de feestperiode al over een maand aanbreekt, komen de handelaars met een actie waarbij lokale shoppers stickers kunnen verzamelen.

“Samen met 10 andere handelaars uit Ramsel hebben we een Eindejaarsactie uitgewerkt”, zegt Christel Bruynseels, zaakvoerster van Landolium Wijnen, een van de deelnemende handelaars. “Van 1 tot en met 30 december krijg je bij de deelnemende handelaars bij aankoop van 30 euro een sticker.”

Wie drie stickers van verschillende handelaars kan verzamelen, maakt kans op een van de twee prijzen. “De ene prijs is een geschenkmand ter waarde van 150 euro. De andere is een heus tuinfeest voor 10 personen, met een retro VW-busje.” De deelnemende handelszaken zijn Landolium Wijnen, Djuul’s haarsalon, Yen massagetherapeut, Beleefboerderij De Vliertuin, Het Balonneke, Altex Studio, Optiek Anja, Juwelen Van den Bergh, De Link en Glamour. Zij hebben ook cadeaubonnen.

De winnaar wordt getrokken op 31 december.

 

Contacteer me gerust als er nog meer info nodig is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.