Nieuws Limburg 4 business angels geven starter vleugels

4 business angels geven starter vleugels

4 business angels geven starter vleugels

Vier private investeerders van BAN Vlaanderen stappen aan boord van de Hasseltse starter Artfuse. Het bedrijf van Diethard Struelens heeft een platform ontwikkeld om muzikale belevingen – live én virtueel – op het getouw te zetten.

Oprichter en CEO Diethard Struelens (32) is zelf ook muzikant, meer bepaald klassiek cellist. “Ik merkte al snel dat veel van mijn collega’s muzikanten het moeilijk hebben om aan de bak te komen, laat staat daar een broodwinning uit te halen”, getuigt hij. En daar wilde hij een mouw aan passen. “Ons platform brengt organisatoren, publiek en artiesten samen, en maakt muzikale belevenissen op maat mogelijk. Maar ons voornaamste doel is artiesten een beter bestaan te bieden door te streven naar meer speelkansen, transparante overeenkomsten en een eerlijke gage”, vertelt hij. “Op die manier krijgen veel mee muzikanten de kans om ook echt te leven van hun kunst.”

“Het werd heel snel duidelijk dat we extra kapitaal moesten zien te vinden om een vennootschap op te richten en met ons platform naar de markt te trekken”, zegt Diethard Struelens. Hij klopte een half jaar geleden aan bij het netwerk van business angels BAN Vlaanderen, en wist vier investeerders te overtuigen. “Het zijn vier ervaren ondernemers die ons ook willen voorthelpen met hun kennis van verkoop en marketing. Want dat hebben we nodig om commercieel door te breken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.