Nieuws Limburg ABN bouwt cleanroom voor 3D-tv zonder bril

ABN bouwt cleanroom voor 3D-tv zonder bril

ABN bouwt cleanroom voor 3D-tv zonder bril

ABN Klimatisatie in Bilzen heeft een bestelling binnengehaald voor een cleanroom zoals er maar hoogst uitzonderlijk eentje wordt gebouwd in de Benelux. Het Eindhovense SeeCubic gaat de spitstechnologie uit Bilzen gebruiken om elektronica te maken die toelaat om naar 3D-beelden te kijken zonder het vervelende brilletje met de gekleurde glazen. In vaktermen: auto-stereoscopic technology.

Jo Nelissen en Rosaline Wijnen.

“Onze oplossingen heeft de classificatie ISO5, en kan als uiterst high-end bestempeld worden,” zegt Jo Nelissen van ABN. “Door het nieuwe concept dat we hier introduceren, wordt 40% minder energie verbruikt, waarmee we SeeCubic konden overtuigen. Een zeer belangrijk order voor ons. De elektronica van SeeCubic heeft enorm veel potentieel, wat ook voor ons een commerciële opportuniteit is.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.