Nieuws Limburg Anelka, Torres en Anthony Hopkins slapen in Lanaken

Anelka, Torres en Anthony Hopkins slapen in Lanaken

Anelka, Torres en Anthony Hopkins slapen in Lanaken

Als grote internationale vedetten in Limburg of omgeving moeten zijn, nemen ze niet zelden hun intrek in La Butte aux Bois in Lanaken. Zoals Sir Anthony Hopkins (voor niet-cinefielen: de killer in The Silence of the Lambs en acteur in tientallen andere films als Bram Stoker’s Dracula of Beowulf), die voor een bezoek aan zijn Maastrichtse vriend André Rieu, zijn koffers in Lanaken neerzette (op de foto met Jessy Brepoels, receptiemanager van de hostellerie).

Of zoals het voetbalteam van Chelsea FC dat zopas probeerde de slaap te vatten in La Butte aux Bois. Of ze luidop gedroomd hebben van de dribbels van De Bruyne en de stevige studs van Hyland is niet bekend…

“Veel fans en bewonderaars hebben aan onze deur getracht om een glimp op te vangen van sterren als John Terry (foto), Frank Lampard, Fernando Torres en Nicolas Anelka,” zegt directeur Marc Alofs. “Hoewel we heel fier zijn zulke gasten te mogen ontvangen, weten we altijd hun privacy te respecteren.” Dat het bezoek aan Lanaken erg werd gewaardeerd, bleek uit de reactie in het gastenboek: “Well prepared organisation, superb kitchen, the dedicated staff and the guaranteed rest & wellness: we will certainly come back.” Wie weet, als Chelsea volgend jaar opnieuw de Champions League haalt… Intussen zijn wel alle handtekeningen van de spelers vereeuwigd op de ‘Wall of Fame’ van de Lanakense hostellerie.

Voor het culinaire aspect van Limburg, deden de spelers van Chelsea nog een bijzondere omweg… Na de match bestelden ze gewoon 30 pizza’s bij Bruno’s Foodcorner in Genk! En dat terwijl voorzitter Abramovitch restaurant La Botte had afgehuurd voor een Italiaans etentje, maar nooit kwam opdagen… “Het was een fijne verrassing,” zegt Joke Bruno op TV-Limburg. “We hebben 15 Margerita’s en 15 Pepperoni’s voor de spelers moeten maken. Helaas moesten we ze aan de hoofdingang afleveren en de security bracht ze verder. Spijtig, want ik had de spelers graag gezien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.